Hirdetés
tancsicsa_logo


Felesleges az október 2-i népszavazás

Annak ugyanis nem lesz semmilyen jogi következménye. A kormányzat közpénzen kekeckedik, érdemi ügyekről nem beszél.

A szakma csúcsa: jegybanki biztonsági őr

Minimum félmilliós fizetés, havi kétszeri éles lövészet. A rendőrök ilyesmiről még csak nem is álmodhatnak.

A magyar közoktatás örvénybe került

Csak a pedagógusok áldozatos munkája miatt működik. Amíg az állam áll a központban, s nem a gyerek, ez nem is változhat meg.

Iskolakezdés kis hányingerrel

Iskolakezdésre nem lesz változás, de még az idén módosulhat a kormány botrányos menzarendelete.

A kiskeresetűek kerülnek a legtöbbe

2010-ben a minimálbér után még 32 ezer forintot kellett járulékként befizetni a költségvetésbe, most 69 ezer forintot.

Hamis statisztikákkal hülyítik az embereket

A kormányzat örömködik, hogy jól alakulnak a foglalkoztatási mutatók, miközben a közmunkások országából menekül a képzett munkaerő.

Késelés történt Miskolcon

Mellkason szúrta feleségét egy 18 éves férfi még hétfőn délután. A nő életveszélyben, a férfit őrizetbe vették.

Budaházy 13 évet kapott, a slepp cirkuszol

A szocialista kormányok idején terrorcselekményekkel próbált nyomást gyakorolni az ország vezetésére.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Színes

SPORT

.
Previous Következő
Felesleges az október 2-i népszavazás Felesleges az október 2-i népszavazás Annak ugyanis nem lesz semmilyen jogi következménye. A kormányzat közpénzen kekeckedik, érdemi ügyekről nem beszél.
A szakma csúcsa: jegybanki biztonsági őr A szakma csúcsa: jegybanki biztonsági őr Minimum félmilliós fizetés, havi kétszeri éles lövészet. A rendőrök ilyesmiről még csak nem is álmodhatnak.
Meglesett úszónők Meglesett úszónők Lemondott a dél-koreai úszóválogatott csapatvezetője, miután rejtett kamerákat találtak az úszónők öltözőjében.
A magyar közoktatás örvénybe került A magyar közoktatás örvénybe került Csak a pedagógusok áldozatos munkája miatt működik. Amíg az állam áll a központban, s nem a gyerek, ez nem is változhat meg.
Iskolakezdés kis hányingerrel Iskolakezdés kis hányingerrel Iskolakezdésre nem lesz változás, de még az idén módosulhat a kormány botrányos menzarendelete.
A kiskeresetűek kerülnek a legtöbbe A kiskeresetűek kerülnek a legtöbbe 2010-ben a minimálbér után még 32 ezer forintot kellett járulékként befizetni a költségvetésbe, most 69 ezer forintot.
Fejjátékot nyert Fejjátékot nyert A 31. helyen kiemelt Babos Tímea vert helyzetből fordítva jutott be a második fordulóba kedden az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
Rooney 2 évig marad Rooney 2 évig marad A 2018-as oroszországi világbajnokság után Wayne Rooney nem lép többé pályára az angol labdarúgó-válogatottban.
Hamis statisztikákkal hülyítik az embereket Hamis statisztikákkal hülyítik az embereket A kormányzat örömködik, hogy jól alakulnak a foglalkoztatási mutatók, miközben a közmunkások országából menekül a képzett munkaerő.
Korhut Izraelben Korhut Izraelben A magyar válogatott labdarúgója, Korhut Mihály távozott Debrecenből, és az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva együttesébe igazolt.
Késelés történt Miskolcon Késelés történt Miskolcon Mellkason szúrta feleségét egy 18 éves férfi még hétfőn délután. A nő életveszélyben, a férfit őrizetbe vették.
Budaházy 13 évet kapott, a slepp cirkuszol Budaházy 13 évet kapott, a slepp cirkuszol A szocialista kormányok idején terrorcselekményekkel próbált nyomást gyakorolni az ország vezetésére.