Hirdetés
tancsicsa_logo


Statisztika

Oldalainkat 724 vendég böngészi

Leszúrta az öccsét a nekézsenyi férfi

Az öccs 68 éves volt, testvérbátyja 72. Az öccs meghalt, a 72 éves férfi mehet a börtönbe.

Eltűnt egy kisvárosnyi gyerek

Tavaly több mint 16 ezer 14-18 éves fiatal eltűnésével összefüggésben rendeltek el nyomozást Magyarországon.

Nyomorultabbá teszik a nyomorultakat

A 2017-es költségvetési tervek tovább erősítik a hátrányos helyzetben lévők leszakadását – állítja a Költségvetési Felelősségi Intézet.

Bornapokat rendeznek Tokajban

A korábbi borfesztiválok utódrendezvényét, a Tokaji Bornapokat idén először tartják meg, június 3. és 5. között.

12 év fegyház a pedofil nagyapának

A vádlott 10 éves, 8 éves és 4 éves lányunokájával szemben követte el a különböző szexuális cselekményeket.

Újabb multival paktált le a kormány

Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Henkel Magyarország Kft.-vel kedden.

Egyenlő választójogot minden magyarnak!

Egy Londonba költözött magyarnak kevesebb joga van beleszólni az ország ügyeibe, mint egy olyan magyarnak, aki sosem élt itthon.

Térdre, imára: Viktor beteg!

Azt nem tudni, hogy a nyavalyája újkeletű-e, vagy permanens. Legyen mise, de ne a lelki üdvéért, mert az felesleges.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Színes

SPORT

.

Horoszkóp

  Kos
Március 21 - Április 19
  Bika
Április 20 - Május 20
  Ikrek
Május 21 - Június 21
  Rák
Június 22 - Július 22
  Oroszlán
Július 23 - Augusztus 22
  Szűz
Augusztus 23 - Szeptember 22
  Mérleg
Szeptember 23 - Október 22
  Skorpió
Október 23 - November 21
  Nyilas
November 22 - December 21
  Bak
December 22 - Január 19
  Vízöntő
Január 20 - Február 18
  Halak
Február 19 - Március 20
Previous Következő
Magyar kudarc Magyar kudarc Banda Árpád a második, Gajdos Csaba az első fordulót követően búcsúzott az íjászok Nottinghamben zajló Európa-bajnokságának olimpiai versenyszámában.
Janics Rióban is! Janics Rióban is! Douchev-Janics Natasa nyerte az olimpiai válogatót női kajak egyes 200 méteren, miután a szerdai, szegedi "szétlövésben" ismét gyorsabbnak bizonyult ellenfelénél, Lucz Dóránál.
Leszúrta az öccsét a nekézsenyi férfi Leszúrta az öccsét a nekézsenyi férfi Az öccs 68 éves volt, testvérbátyja 72. Az öccs meghalt, a 72 éves férfi mehet a börtönbe.
Eltűnt egy kisvárosnyi gyerek Eltűnt egy kisvárosnyi gyerek Tavaly több mint 16 ezer 14-18 éves fiatal eltűnésével összefüggésben rendeltek el nyomozást Magyarországon.
Bajnok lett a Győr Bajnok lett a Győr A Győri Audi ETO KC 27-21-re nyert a Ferencváros vendégeként a női kézilabda NB I döntőjének keddi visszavágóján, így kettős győzelemmel lett bajnok.
Nyomorultabbá teszik a nyomorultakat Nyomorultabbá teszik a nyomorultakat A 2017-es költségvetési tervek tovább erősítik a hátrányos helyzetben lévők leszakadását – állítja a Költségvetési Felelősségi Intézet.
Bornapokat rendeznek Tokajban Bornapokat rendeznek Tokajban A korábbi borfesztiválok utódrendezvényét, a Tokaji Bornapokat idén először tartják meg, június 3. és 5. között.
Két evezős kvóta! Két evezős kvóta! Pétervári-Molnár Bendegúz élete versenyét evezve lett harmadik, a Simon Béla, Juhász Adrián duó pedig ismét remek hajrával szerezte meg a második helyet a keddi döntőben a luzerni, úgynevezett végső o...
12 év fegyház a pedofil nagyapának 12 év fegyház a pedofil nagyapának A vádlott 10 éves, 8 éves és 4 éves lányunokájával szemben követte el a különböző szexuális cselekményeket.
Steinmetz befejezte Steinmetz befejezte Befejezte játékospályafutását Steinmetz Barnabás kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó.
Újabb multival paktált le a kormány Újabb multival paktált le a kormány Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Henkel Magyarország Kft.-vel kedden.
Egyenlő választójogot minden magyarnak! Egyenlő választójogot minden magyarnak! Egy Londonba költözött magyarnak kevesebb joga van beleszólni az ország ügyeibe, mint egy olyan magyarnak, aki sosem élt itthon.